Hogyan turbózza fel vegyestüzelésű kazánját?

Vegyestüzelésű kazán okosítása EUROSTER WB kazán vezérlő szettel!

Ha komfortosabbá szeretné tenni fűtését, miért cserélné le jó állapotú hagyományos vegyestüzelésű kazánját?

Egy új kazán árának töredékéért felturbózhatja fűtésrendszerét, minimális átalakítással!

kazán okosító szett

A szett tartalmaz:

  • extra kényelmet - Begyújtást követően a kazán vezérlő automatikusan indul, nem igényel kézi beavatkozást!
  • extra biztonságot - A vezérlő folyamatosan ellenőrzi a hőmérsékletet, automatikus vészkeringtetési üzemmód!
  • extra megtakarítást - Ha a hőmérséklet elérte a kazán vezérlőn beállított értéket, átvált takarékos parázstartási üzemmódba - nincs pazarlás!
  • extra égésidőt - A kazánvezérlő a ventilátorral folyamatosan szabályozza a levegőellátást a tökéletesebb égéshez, stabilizálja a vízhőmérsékletet, ha nem "kér" a lakás a kazánvezérlő csökkenti a teljesítményt - nem ég le fölöslegesen a tűzifa, nem kell sűrűn etetni a kazánt!
  • valamint tartalmaz 1 db EUROSTER 11WB kazán vezérlőt és 1 db RV-14RK toló ventilátort csatlakozókkal, érzékelőkkel.

+ segítőkész műszaki tanácsadást

+ teljes körű beüzemelési információ nyújtást

+ országos, elérhető szervizt

A kazán vezérlő szett (EUROSTER 11WB + RV14RK) bruttó ára: 48.000.- Ft

 

 kazán vezérlő szett

kazánvezérlő rendelés

Mit tud az EUROSTER 11WB kazán vezérlő?

Az EUROSTER 11WB kazánvezérlés szilárd tüzelésű kazánokhoz - faelgázosító kazán, vegyestüzelésű kazán - lett kifejlesztve. A begyújtást követően a 11WB kazán vezérlő nem igényel kézi beavatkozást, indítása automatikus. Egyenletesen vezérli az égési folyamatot. Optimalizálja a kazán működését.

A kazán vezérlés egy modern mikroprocesszoros vezérlő műszer. A kazán vezérlő nagy előnye a grafikus kijelző, amely segít a beállítás és ellenőrzés folyamatában. A kazán vezérlő a fűtés keringető szivattyúját, illetve használati melegvíz (hmv), vagy puffer szivattyút vezérli, valamint a csatlakoztatott ventilátort. Opcionálisan kiegészíthető feszültségmentes kimenettel, amely gázkazán átkapcsolását teszi lehetővé szükség esetén.

A kazán vezérlő további előnye, hogy stabilizálja a vízhőmérsékletet, illetve a tüzelőanyag felhasználási idejét növeli azáltal (hosszabb égésidő), hogy a kazán vezérlő figyeli a vízhőmérséklet beállított értékhez viszonyított növekedését, így modulálva a ventilátort. Ha a kazán vezérlő elérte a beállított értéket, átvált takarékos szinten tartási - parázstartási üzemmódba. A kazán vezérlőben meghatározható a ventilátor maximum teljesítménye fűtési idő alatt, amivel csökkenthető a kilépő füstgáz hőmérséklet.

A kazán vezérlő alkalmas hőmérséklet különbség számításra, ami puffertartály töltés alkalmazását teszi lehetővé azáltal, hogy a szivattyú csak abban az esetben indul, ha a kazán melegebb a beállított különbségi értéknél. Így a puffertartályt a megtermelt hővel csak töltjük, de nem hűtjük vissza!

A ventilátor szabályzásról egy speciális algoritmus gondoskodik, amely figyeli a vízhőmérséklet emelkedési dinamikáját: a kazán vezérlő a beállított értékhez képest csökkenti a fordulatot, ezáltal normalizálja a füstgáz hőmérsékletet. Ha a kazán elérte a beállított vízhőmérsékletet, a ventilátor átkapcsol rövid időre intenzív működésre, melynek előnye a kazánban a hőtartalék képzése. Így biztosítja a stabil vízhőmérsékletet és a nyújtott égési folyamatot.

A kazán vezérlő beállítása egyszerű, ami a forgatógomb segítségével történik. A gomb jobbra forgatásával választható ki a kívánt beállítási menü, amely a grafikus kijelzőn megjelenik. A gomb megnyomásával állíthatók a hőmérsékleti értékek (olyankor az aktuális ikon villog). A beállított hőmérsékleti érték után a gomb még egyszeri megnyomásával menthető el az érték. A begyújtást követően a 11WB kazán vezérlő nem igényel kézi beavatkozást, indítása automatikus.

Az EUROSTER 11WB kazán vezérlőnek széleskörű a kompatibilitása. Könnyen telepíthető új, valamint már meglévő rendszerekbe is. A kazánvezérlés alaptartozékai az érzékelők és kábelek. A maximális biztonság és hibamentes működés biztosítása érdekében a vezérlő 90°C-nál elindítja a szivattyúkat vészkeringetési üzemmódban, ilyenkor a kijelző villog és a ventilátor leáll. A kazán vezérlő automatikusan visszaáll, ha a hiba megszűnt. A kazánt az aktuális szabványoknak megfelelően biztonsági hűtőhurokkal és egyéb biztonsági berendezésekkel szükséges ellátni.

Garancia 2 év.

Rendelés:webáruház

Műszaki tanácsadás: szerviz[kukac]euroster.hu

Kiszállítás: 7 munkanapon belül.

kazánvezérlő szett
 

euroster

Európai gyártás - európai minőség.

Széleskörű kompatibilitás - könnyű kezelhetőség.


Mentés