fűtési rendszer

  Az EUROSTER T6 zónavezérlő többzónás fűtésrendszerek működésében nyújt segítséget. A T6 zónavezérlő a különálló fűtési körök (helyiségek, szobák) szobatermosztát jeleit fogadja, így kényelmesen beállítható a helyiségenkénti kívánt hőmérséklet. Ez energia megtakarítást eredményez, és magas komfortot nyújt. Az EUROSTER T6 zónavezérlő megkönnyíti és gyorsítja a gépészeti kivitelezést, és segíti a fűtésrendszer működésének áttekinthetőségét, biztonságát.

Az EUROSTER T6 zónavezérlőn szivattyú, szelep működését jelző ledek találhatók, melyek információt adnak az aktív termosztát működéséről, hálózati betáplálásról és egyéb berendezés (szivattyú és hűtő-fűtő készülék) indításáról: például gázkazán, hőszivattyú, puffertartály.

A zónavezérlő feladata, hogy bekapcsolja a sorkapocsra csatlakoztatott szivattyút, vagy termoelektromos motort, vagy szelepet (pl. Honeywell 4013), ha a csatlakoztatott szobatermosztát aktív jelet küld. A zónavezérlő bármely sorkapocs egysége egymástól függetlenül működteti a hozzákapcsolt gépészeti berendezéseket a hozzá csatlakoztatott szobatermosztát jelére.

Az EUROSTER T6 zónavezérlőben hat darab szobatermosztát jel fogadására alkalmas sorkapocs található, az általuk szabályozható berendezések az alábbiak:
6 db szivattyú, vagy szelep - egymástól függetlenül vezérelve
1 db segéd szivattyú
1 db feszültségmentes kimenet (hőszivattyúhoz, gázkazánhoz)

A segédszivattyú és a feszültségmentes kimenet bármelyik termosztát jelre működik.
A zónavezérlőben elhelyezésre került feszültségmentes kimenet (COM-közös; NC-nyitó; NO-záró)
A T6 zónavezérlőben elhelyezett biztosíték, illetve zavartalan működés esetén világító led jelző szolgálja a berendezés biztonságát.

T6 zónavezérlés

 

Betáplálás 230 V 50 Hz
Maximális terhelés (teljes) 3 A 230 V 50 Hz
A készülék max. teljesítmény felvétele 1.7 W
Zónánként max. kapcsolható teljesítmény 60 W
Szivattyú kimenet max. terhelhetősége 100 W
Védettség IP 40
Tömeg 356 g

vezérlő rendelés

→ FIZETÉS, SZÁLLÍTÁS

EUROSTER műszaki ügyfélszolgálat +36 70 413 4836

Kiszállítás futárral 2 - 5 munkanapon belül.

Garancia a vezérlőre 24 hónap.

Mentés